Contact
PROINSTAL PIPE srl
Stefanesti, Arges, cod 117715
sos. Bucuresti Pitesti nr. 72a

office@proinstalpipe.ro

0248 223 403

0248 223 403

Magazin de Instalatii

Articole si noutati
29-03-2023
Catalog preturi Proinstal Pipe 29.03.2023
Puteti consulta catalogul nostru de produse la sectiunea Documentatii/ Catalog general de preturi .  Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA. Catalog preturi Proinstal Pipe 29.03.2023

16-01-2023
Catalog preturi Proinstal Pipe 16.01.2023
Puteti consulta catalogul nostru de produse la sectiunea Documentatii/ Catalog general de preturi .  Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA. Catalog preturi Proinstal Pipe 16.01.2023

13-12-2022
Catalog preturi Proinstal Pipe 12.12.2022
Puteti consulta catalogul nostru de produse la sectiunea Documentatii/Catalog general de preturi.  Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA. Catalog preturi Proinstal Pipe 12.12.2022

Servicii

SC PROINSTAL PIPE SRL, asigura activitati service autorizat pentru intreaga gama de produse comercializata, fiind autorizata ISCIR pentru montajul, punerea in functiune, verificare tehnica periodica si service pentru echipamente de incalzire si apa calda, cu puteri de pana la 15.000KW conform PTA1 si PTC9.

PROINSTAL PIPE SRL, ofera:

 • Montaj autorizat I.S.C.I.R. pentru centrale termice cu camera de ardere etansa si tiraj fortat, pentru apartamente, case;
 • Montajul instalatiilor de incalzire cu tevi din cupru, pex-al, polipropilena aparente sau sub pardoseala cu distribuitor si radiatoare plane din otel, de baie sau decorative.
 • Montaj centrale termice cu combustibil solid (lemn, carbune), cu functionare pe principiul gazeificarii.
 • Montajul instalatiilor de incalzire in pardoseala.
 • Montajul instalatiilor sanitare.
 • Montaj instalatii de ventilatie si climatizare.
 • Montaj autorizat I.S.C.I.R. pentru cazane termice de pana la 15.000 kw pentru aplicatii industriale;

  Punere in functiune centrale termice

  Pentru a respecta conditiile impuse de producatori in vederea acordarii garantiei echipamentelor si pentru respectarea legislatiei in vigoare privind autorizarea functionarii centralelor termice, asiguram punerea in functiune.

  Autorizarea functionarii din punct de vedere I.S.C.I.R. si verificare tehnica periodica (VTP)

  Utilizarea centralelor termice fara verificarea tehnica periodica efectuata de o firma autorizata ISCIR si fara avizarea raportului de verificare de catre cei autorizati sa o faca este interzisa si atrage decuplarea de la reteaua de combustibil gazos a acestuia.

  În perioada dintre doua verificari tehnice periodice aveti urmatoarele obligatii:

  • sa respectati instructiunile de utilizare ale producatorului;
  • sa respectati instructiunile si recomandarile firmei autorizate care a efectuat lucrarile de punere în functiune si dupa caz, de verificare tehnica periodica;
  In cazul constatarii unui defect sa opriti imediat aparatul în siguranta si sa anuntati un prestator de specialitate autorizat. Repunerea în functiune este permisa numai dupa efectuarea remedierilor defectului de catre un prestator de specialitate autorizat de ISCIR în acest sens.

  Garantie si postgarantie

  Garantia pentru centralele termice este acordata de producator sau distribuitor, dupa caz. In momentul achizitionarii centralei termice, vanzatorul este obligat sa va inmaneze actele centralei, care trebuie sa contina: 

 • livret aparat, certificat de garantie, formular C1, autorizarea functionarii aparatului si procesul verbal de punere in functiune (PIF), cartea tehnica in limba romana si Avizul ISCIR.

  Certificatul de garantie se completeaza la magazin si se semneaza la domiciliu clientului, in momentul punerii in functiune al centralei termice.

  Garantia unei centrale termice este conditionata de punerea in functiune a acesteia si autorizarea functionarii de catre firme autorizate ISCIR.

  Revizii anuale si periodice, reparatii centrale termice cu puteri pana la 15.000 KW, contracte service

  Asiguram intretinerea si repararea centralelor termice ce trebuie executate in conformitate cu prevederile producatorilor si prescriptiilor legale in domeniu. Prin intermediul contractelor de service se asigura o permanenta legatura cu beneficiarii nostrii.

  Proiectare si consultanta de specialitate

  Asiguram proiectare si consultanta de specialitate  pentru calculul necesarului de caldura si de apa calda menajera, alegerea sistemului optim in functie de cerintele beneficiarului, in conditiile puse de legislatia in vigoare si de producatori, alte informatii privind buna functionare si legalitatea instalatiilor. 

  Dispecerat service:

 • Tel. 0248.213.163

 • E-mail: office@miefrig.ro

   

   

 

 

Programul Casa Verde:

Atestari ISCIR & ISO

©2010 PROINSTAL PIPE SRL Pitesti, Toate drepturile rezervate | PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C
Optimizare site
optimizare site, webdesign pitesti