Despre noi

PROINSTAL PIPE este o companie cu o istorie bogata in domeniul comercializarii si montajului instalatiilor termice, sanitare, ale sistemelor de climatizare si ventilatie. Fondata in anul 1999, compania noastra si-a castigat reputatia printr-o experienta vasta a serviciilor pe care le ofera si prin calitatea echipamentelor pe care le comercializeaza. Cu un slogan care exprima angajamentul fata de clienti, "Caldura caminului tau", Proinstal Pipe se concentreaza pe furnizarea de solutii de calitate pentru echipamentele si serviciile pe care le ofera.
Despre noi

Unul dintre aspectele distincte ale companiei este legatura directa si stabila cu producatori si importatori importanti din domeniu. Aceasta colaborare de peste 24 de ani ne-a permis sa beneficiem de cele mai recente tehnologii si produse de calitate superioara. Acest fapt ne confera avantajul de a oferi clientilor nostri o gama diversificata de echipamente fiabile si eficiente energetic.

Calitatea este un aspect fundamental pentru noi.  Punem un accent deosebit pe selectia si comercializarea echipamentelor de inalta calitate, astfel incat clientii nostril sa se bucure de performanta optima si durabilitate pe termen lung. Echipa noastra de specialisti este dedicata sa ofere cele mai bune solutii adaptate nevoilor fiecarui client in parte.

Pe langa comercializarea de echipamente de inalta calitate, Proinstal Pipe ofera si servicii complete de executie a instalatiilor termice, sanitare, sistemelor de climatizare si ventilatie. Echipa noastra poate gestiona proiecte de orice dimensiune si complexitate, de la locuinte rezidentiale pana la cladiri comerciale si industriale.

Compania noastra este recunoscuta pentru abordarea sa orientata catre client, oferind consultanta tehnica specializata, proiectare personalizata si solutii eficiente din punct de vedere energetic. Indiferent daca este vorba despre instalarea unui sistem de incalzire sau a unei instalatii complexe, Proinstal Pipe se angajeaza sa ofere cele mai bune servicii si sa depaseasca asteptarile clientilor.

Incepand cu anul 2006, PROINSTAL PIPE S.R.L. a reusit implementarea standardelor de calitate ISO (SR EN ISO9001, SR EN 14001, SR EN 18001), lucru care vine ca o atestare in plus a serviciilor oferite de compania noastra, precum si a nivelului de intelegere si de rezolvare a diverselor probleme care apar in procesul de proiectare si executie a instalatiilor termice si sanitare.

Reusim sa fim in permanenta la curent cu cele mai noi solutii aparute in domeniul in care activam, prin colaborarea si schimbul de experienta cu principalii nostri furnizori de materiale, dar si prin studierea exacta a fenomenelor petrecute in procesul de executie, indraznind de multe ori sa aplicam solutii ingineresti care se dovedesc a fi noi si fiabile.

 

Scroll to Top