Servicii

SC PROINSTAL PIPE SRL, asigura activitati de montaj autorizat pentru intreaga gama de produse comercializata, fiind autorizata ISCIR pentru montajul echipamentelor de incalzire si apa calda, cu puteri de pana la 15.000 kW.

PROINSTAL PIPE SRL, ofera:

  • Montaj autorizat I.S.C.I.R. pentru centrale termice pe gaz cu puteri de pana la 15.000 kW – Efectuăm montaj profesional și autorizat al centralelor termice pe gaz, asigurând funcționarea eficientă și sigură a sistemului tău de încălzire.
  • Montajul instalatiilor de incalzire cu tevi din cupru, pex, pex-al, polipropilena, montaj aparent sau sub pardoseala, cu distribuitor si radiatoare din otel, de baie sau decorative – Expertiza noastră include montajul diverselor tipuri de instalații de încălzire, adaptate nevoilor tale, cu soluții estetice și funcționale.
  • Montaj centrale termice cu combustibil solid (lemn, carbune, peleti, biomasa) – Suntem specializați în montajul centralelor termice cu combustibil solid, asigurând eficiența și durabilitatea sistemului tău de încălzire ecologic.
  • Montajul instalatiilor de incalzire in pardoseala – Sistemele integrate de încălzire în pardoseală oferite de compania noastră se recomandă printr-o funcționare ireproșabilă și consum scăzut de energie
  • Montajul instalatiilor sanitare – Avem experiența și competențele necesare pentru a instala cu precizie și profesionalism toate componentele sistemului
    tău sanitar, asigurând funcționalitate și igienă în locuința ta.
  • Montajul instalatiilor de ventilatie si climatizare – Oferim servicii complete de montaj pentru sistemele de ventilație și climatizare, asigurând calitatea aerului și confortul termic în spațiul tău de viață sau de lucru.
  • Montajul instalatiilor solare
  • Montajul pompelor de caldura

Indiferent de necesitățile tale în ceea ce privește instalațiile termice, sanitare, de climatizare și ventilatie, echipa noastră de experți este pregătită să ofere soluții personalizate și servicii de montaj profesionale.

Proiectare si consultanta de specialitate

Asiguram proiectare si consultanta de specialitate  pentru calculul necesarului de caldura si de apa calda menajera, alegerea sistemului optim in functie de cerintele beneficiarului, in conditiile puse de legislatia in vigoare si de producatori, alte informatii privind buna functionare si legalitatea instalatiilor.

Contactează-ne acum!

Bine ai venit în lumea instalatiilor! Suntem aici pentru a-ți oferi soluții complete și profesionale în domeniul instalatiilor termice, sanitare, de climatizare și ventilatie. Cu o experiență de peste 24 de ani în aceasta industrie, suntem mândri să fim lideri în furnizarea de echipamente pentru instalatii si servicii de montaj profesional. Echipa noastră dedicată de specialiști este pregătită să răspundă nevoilor tale și să ofere calitate garantată în fiecare proiect.

Scroll to Top